Fysiotherapie

Fysiotherapie is voor mensen met klachten aan spieren, banden, gewrichten en zenuwen. Dit kunnen klachten zijn die acuut zijn ontstaan, bijvoorbeeld door een ongeval of sportletsel, ziekte (bv neurologisch, reumatisch) of door langdurige overbelastingsklachten. En soms ook zonder duidelijke oorzaak (SOLK).

Ook zien wij eentoename van klachten door spanning of stress. Hier hebben wij een apart programma voor ontwikkeld, gebed in ons medisch centrum zodat wanneer het nodig is u begeleid kunt worden door meerdere professionals vanuit verschillende disciplines.

Bij onze praktijk kunt u een afspraak maken voor een eerste consult. Dit kan met en ook zonder verwijzing van de huisarts of specialist. Tijdens deze eerste afspraak zal de fysiotherapeut onderzoeken om welke klachten het gaat door vragen te stellen en een lichamelijk onderzoek te doen. Afhankelijk van wat daar uit komt zal er samen met u een behandelplan opgesteld worden. De fysiotherapeutische behandeling duurt ongeveer een half uur. Kosten zijn afhankelijk van uw soort verzekering