Team Fysiotherapie Musis 

Aangenaam!

Ieder mens is uniek. Geen mens is gelijk en geen fysiotherapeut is dus ook hetzelfde. Dat betekent dat uw keuze door meer dan alleen vakkennis bepaald wordt.

Het team van Fysiotherapie Musis bestaat uit 5 deskundige en enthousiaste fysiotherapeuten met een grote schat aan ervaring. Ons team is klein en de lijntjes zijn kort. Hierdoor is het mogelijk om flexibel en persoonlijk te zijn. Uiteraard kijken we eerst naar uw fysieke klachten. Maar daarnaast luisteren we ook goed naar u. Onze dienstverlening is gericht op uw welzijn.

Hoe wij werken 

Vakmanschap is de basis van de behandeling door de fysiotherapeut. Maar… ook u kunt in belangrijke mate bijdragen aan uw eigen herstel. Uw eigen inbreng en een actieve inzet in het herstel- en veranderingsproces dragen hierin bij. Vertrouwen, samenwerken en handelen vanuit een duidelijke visie. Dat begrijpen we goed bij Fysiotherapie Musis. Uw behandelingsplan stellen we daarom samen op. Met de keuze uit een mix van behandelmethoden kunnen we samen effectief werken aan uw bewegingsklachten.

Benieuwd wat wij ook voor u kunnen betekenen? Wij vertellen het u graag!